Jueves, 02 de Mayo de 2024

Universidad Complutense de Madrid :: Grupo de Investigación de Nuevos Alimentos. Aspectos científicos, tecnológicos y sociales

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Olives Barba, A.I., Cámara Hurtado, M., Sánchez-Mata, M.C., Fernández Ruiz, V., López Sáenz de Tejada, M.  Application of a UV-vis detection – HPLC method for a rapid determination of lycopene and beta-carotene in vegetables  Food Chemistry. 95, 328-336.Año: 2006Factor de impacto: 3.146Posición que ocupa: 6 de 118 (Food Science & Technology) Q1   DOI: 10.1016/j.foodchem.2005.02.028 

Peñalvo, J.L., Matallana, M.C., Torija, M.E.   Chemical Composition and Nutritional Value of traditional Soy milk.  The Journal of Nutrition 134 (5) 1254S.Año: 2004Factor de impacto: 4.091Posición que ocupa: 8 de 66 (Food Science & Technology) Q1                                                   

Sánchez-Mata, M.C., Cámara, M., Díez-Marqués, C. Extending shelf-life and nutritive value of green beans (Phaseolus vulgaris L.) by controlled atmosphere storage: micronutrients. Food Chemistry 80, 317-322. Año: 2003Factor de impacto: 3.146Posición que ocupa: 6 de 118 (Food Science & Technology) Q1  DOI: 10.1016/S0308-8146(02)00266-2



Grupo de Investigación de Nuevos Alimentos. Aspectos científicos, tecnológicos y sociales
Universidad Complutense de Madrid
Dpto. Nutrición y Bromatología II. Bromatología. Fac. Farmacia. UCM.
Tel. 913941799 - 913941808
mcamara@farm.ucm.es